donderdag 7 augustus 2014

Essence Hello Autumn collectie




essence hello autumn
De herfst is nog redelijk ver weg, maar Essence heeft al wel de limited edition bekendgemaakt. Dit keer heet hij Hello Autumn. Ik laat jullie zien welke producten je volgende maand kunt verwachten.
essence hello autumn
essence
Hello Autumn Eyeshadow palette €3,89
Ik krijg al gelijk zin in de herfst bij het zien van deze palettes. Deze tinten vind ik echt geweldig! Het oogschaduw palet biedt zes langhoudende kleuren, in de combinatie goud-bruin en beige-groen met verschillende effecten, variërend van semimat tot metalic. Verkrijgbaar in 01 walk in the park en 02 keep kalm & go for a walk.
                  essence nagellak
Hello Autumn Thermo nail polish €1,99

Deze nagellak verandert van kleur, net zoals herfstbladeren. Wanneer de nagellak aangebracht word schitteren de orginele kleuren in verschillende nuances afhankelijk van de temperatuur. Verkrijgbaar in 01 beauti-FALL red, 02  meet my pumpkin, 03 charlie seen in green en 04 keep calm & go for a walk
                        essence
Hello Autumn Colour adapting powder blush €2,59
Deze blush reageert op de individuele ph-waarde van de huid en verandert tijdens het aanbrengen in een frisse roze tint met een zachte glans. Verkrijgbaar in 01 beauti-FALL.
                      essence
Hello Autumn multi colour powder €3,39

Deze multi colour poeder combineert verschillende goud- en bruintinten om je gezicht en hals een mooie glans te geven. Verkrijgbaar in 01 autumn & the city.
                    essence
Hello Autumn eyebrow set €2,59

Deze set is verkrijgbaar in 2 bruintinten en verzekerd je van prachtige wenkbrauwen, voor zowel blondines als brunettes! De wenkbrauwpoeder creëert volume terwijl de highlighter de wenkbrauw optisch lift. Verkrijgbaar in 01 leaves are the new beef en 02 walk in the park.
                                         essence
Hello Autumn Lip cream €1,99

De romige, rijke formule geeft je lippen intense kleur en een semimatte finish. Bijzonder langhoudend. Verkrijgbaar in 01 beauti-FALL red en 02 keep calm & go for a walk

                         essence
Hello Autumn eye pencil €1,59
De zachte, crèmige textuur van het oogpotlood garandeerd een langhoudende werking. Getekende lijntjes zijn makkelijk uit te werken met het sponskwastje. Verkrijgbaar in 01 leaves are the new beef en 01 charlie seen in green
                           
Hello Autumn hair ties €2,99

De naadloze elastiekjes in herfstachtige kleuren beloven je haar niet te beschadigen dankzij het zachte materiaal. Verkrijgbaar in 01 #outdoor yoga

Wat een prachtige collectie! Ik ben het meest benieuwd naar de poeder, de lakjes en de blush. Laat de herfst maar komen! 
Waar zijn jullie het meest benieuw naar?








1 opmerking: